Esports 28/01/2018

Doblet de l'alemany Degenkolb a Mallorca

Es va imposar amb un sprint

Efe

PalmaEl ciclista alemany John Degenkolb (TrekSegafredo) ha conquistat aquest diumenge el seu segon triomf en el XXVII Challenge Mallorca en imposar-se en el trofeu Platja de Palma-Palma després de completar el recorregut de 159,6 quilòmetres en 3 hores, 47 minuts i 29 segons.

Degenkolb, que ja s'ha havia proclamat vencedor del trofeu Porreres-Felanitx-Ses Salines dijous passat, s'ha imposat avui amb un sprint a la resta de l'escamot. L'eslovac Erik Baska (SVK) va fer segon i l'holandès Coen Vermeltfoort (RNL), tercer.

El primer espanyol en la classificació va ser l'espanyol Enrique Sanz, que va arribar a la meta en la quarta posició. Sis corredors varen protagonitzar la fugida del dia, però varen ser neutralitzats a 25 quilòmetres de l'arribada i en cap moment arribaren a inquietar l'escamot.

Els 150 ciclistes que han participat en el Challenge Ciclista Mallorca varen recórrer un total de 643,2 quilòmetres, dividits en quatre etapes d'una prova que ha finalitzat avui i que va esdevenir marcada pel retorn a la competició d'Alejandro Valverde (Movistar Team), després de la greu lesió que va sofrir en el Tour de França del passat any.

Valverde va ser tercer en el trofeu Serra de Tramuntana, la prova reina del Challenge, i quart en el trofeu Lloseta-Andratx.