FUTBOL
Esports 10/01/2017

Uns brètols destrossen l'estàtua de Messi a Buenos Aires

El monument dedicat al jugador argentí del Barça s'ha quedat sense braços ni cap

Efe / Ara
1 min

Buenos Aires / BarcelonaL'estàtua que la ciutat de Buenos Aires va dedicar al juny a Leo Messi ha quedat aquest dilluns destrossada, sembla, per uns brètols. Segons les imatges publicades en els mitjans locals, el monument inaugurat per l'alcalde de la capital argentina, Horacio Rodríguez Larreta, ha estat víctima d'un suposat acte vandàlic en el qual la imatge de l'esportista s'ha quedat sense braços ni cap.

Com ja s'ha anunciat des de la Secretaria de Cultura Ciutadana i Funció Pública de Buenos Aires, el Govern de la capital ja està treballant per reparar l'escultura.

El 28 de juny del 2016, la ciutat de Buenos Aires va incloure Messi entre els seus esportistes homenatjats en l'anomenat Passeig de la Glòria, ubicat a la Costanera Sur de la capital, dos dies després que el futbolista fes pública la seva retirada de la selecció argentina, decisió que va repensar un mes després.

Aquest no és el primer cop que una estàtua dedicada a un esportista queda malmesa. Sense anar gaire lluny, ara fa un any, van pintar amb el nom de Messi i el número 10 l'estàtua que Cristiano Ronaldo té a la seva ciutat natal, Funchal, a Madeira.

stats