DAKAR 2013
Esports 07/01/2013

El xilè 'Chaleco' López guanya la tercera etapa del Dakar i Cyril Despres se situa líder de la general

La segona etapa, entre Pisco i Nazca, de 243 quilòmetres cronometrats, ha provocat un canvi en el lideratge de la categoria de motos

Ara
Cyril Despres és el nou líder del Dakar en la categoria de motos / FRANCK FIFE / AFP PHOTO

BarcelonaEl xilè Francisco 'Chaleco' López ha guanyat aquest dilluns la tercera etapa del Dakar 2013 entre les localitats peruanes de Pisco i Nazca. El pilot de KTM ha completat els 243 quilòmetres cronometrats en 2 hores, 37 minuts i 54 segons.

Segon ha acabat el portuguès Paulo Gonçalves, que s'ha situat segon a la classificació general, mentre que el francès Cyril Despres ha acabat l'etapa en la tercera posició i ha aconseguit situar-se líder de la prova.

Pel que fa als pilots dels Països Catalans, Gerard Farrés ha acabat setè, Jordi Viladoms ha estat 17è, Marc Guasch 29è, Joan Pedrero 39è i el castellonenc Joan Barreda, que va guanyar la segona etapa, ha acabat 44è, a més de 33 minuts de Chaleco.

Per la seva banda, la catalana Laia Sanz ha acabat l'etapa en la 43a posició, a 32 minuts del guanyador de l'etapa.

Pel que fa a la classificació general, Jordi Viladoms ocupa la vuitena posició, a 9 minuts del líder, Cyril Despres, mentre que Joan Barreda ocupa la 18a plaça. Pedrero és 23è, Laia Sanz és 43a, Marc Guasch ocupa la 46a plaça i Gerard Farrés, la 50a.