Futbol
Esports 16/08/2014

El Reial Madrid perd contra el Fiorentina a Varsòvia (1-2)

Cristiano Ronaldo ha obert el marcador, però l'equip italià ha capgirat el resultat

Cristiano Ronaldo i Alberto Aquilani / EFE

BarcelonaTres dies abans de disputar el partit d’anada de la final de la Supercopa d’Espanya contra l’Atlètic de Madrid, el Reial Madrid ha perdut aquest dissabte contra el Fiorentina (1-2). Cristiano Ronaldo ha obert el marcador amb un gol al minut 4, però l'equip italià ha capgirat el resultat gràcies als gols de Mario Gómez (minut 27) i Marcos Alonso (minut 69).

Carlo Ancelotti ha apostat per Keylor Navas com a porter d'un equip blanc que no ha pogut repetir la mateixa bona imatge que va mostrar a la Supercopa d'Europa contra el Sevilla.

Un espontani disfressat de Cristiano Ronaldo ha fet aturar el partit durant alguns minuts.