Bàsquet - Lliga Nacional Catalana Femenina
Esports 07/10/2018

L'Spar Citylift Girona ja domina el palmarès de la Lliga Nacional Catalana Femenina (89-63)

Un bon Cadí La Seu es queda sense energia a la segona meitat

L'Spar Citylift Girona, amb el trofeu

BarcelonaL’Spar Citylift Girona va superar el Cadí La Seu (89-63) i va igualar el palmarès de l’Universitari de Barcelona a la Lliga Nacional Catalana Femenina, on acumula set títols. L’equip que ara entrena Eric Surís, de fet, s’ha endut set dels nou últims campionats.

Rosó Buch va ser la millor jugadora d’un partit jugat a Fontajau en què Laia Palau i Bea Sánchez, les dues medallistes a la Copa del Món, es van estrenar amb un equip gironí que va dominar el rebot. La base catalana va debutar amb 10 assistències. “Hem tingut minuts de bon espectacle en atac, però ens ha faltat una mica de continuïtat”, va analitzar Surís. Tot i tenir la baixa de Shereesa Richards, el Cadí La Seu va competir molt bé i tan sols es va distanciar del rival en un últim quart en què va encaixar 28 punts. “Hem fet un partit seriós, però a la segona part se’ns han fos els ploms”, va opinar Bernat Canut.

L’Spar CityLift Girona encara tindrà un repte abans que aquest cap de setmana comenci la Lliga Dia, ja que dimecres ha de disputar la Supercopa d’Espanya al pavelló Würzburg contra el Perfumerías Avenida.