Lliga Femenina
Esports 21/03/2015

L'Spar Citylift Girona s'endú el duel català de la Lliga Femenina (64-81)

L'equip de Roberto Íñiguez supera un combatiu Cadí La Seu i suma la seva cinquena victòria consecutiva

àlex Gozalbo
1 min
Noemí Jordana / @FCBQ

BarcelonaL'Spar Citylift Girona ha superat aquest dissabte un combatiu Cadí La Seu (64-81) i ha sumat la seva cinquena victòria consecutiva a la Lliga Femenina. Una concentrada Vanessa Gidden ha sumat 34 punts i 8 rebots. Ify Ibekwe, que ha anat de menys a més, ha acabat amb 16 punts i 7 rebots. Noemí Jordana (11 punts, 5 rebots i 4 assistències) també ha fet un partit molt seriós.

L'equip de Roberto Íñiguez, que es manté invicte, ha anat per feina i ha anotat 29 punts en un primer període molt ofensiu en què s'ha sabut construir una renda d'onze punts (18-29). L'Spar Citylift Girona ha alternat una defensa individual amb una zona, tot buscant accelerar el joc del rival.

Animat per les instruccions de Miguel Ángel Ortega, el conjunt local ha endurit la seva defensa durant un segon període en què ha recuperat la seva lluita habitual i ha equilibrat el marcador (31-33). Al descans, 33-40.

El Cadí La Seu no s'ha rendit i ha seguit competint fins que ha arribat l'últim període, s'ha quedat sense energia i l'Spar Citylift Girona ha pogut tancar el partit.

stats