Eurolliga
Esports 09/01/2015

Els triples de Marcelinho Huertas despatxen el Panathinaikòs al Palau Blaugrana (80-76)

El base ha trencat el partit amb sis triples, cinc consecutius

Marcelinho Huertas / EFE

BarcelonaEl Barça ha acabat amb una ratxa de tres derrotes consecutives i aquest divendres ha superat el Panathinaikòs (80-76) en el segon partit del Top 16 de l'Eurolliga. L'equip blaugrana s'hi jugava molt i Marcelinho Huertas, que ha anotat sis triples, ha acudit al rescat.

Després d'encaixar un parcial 2-16 i allunyar-se a 10 punts del rival (6-16), Xavi Pascual s'ha vist obligat a recórrer a Álex Abrines i Brad Oleson, que han reaparegut després de setmanes de causar baixa. La primera reacció culer ha arribat de la mà de Mario Hezonja, que ha anotat els primers tres triples que ha intentat i ha ajustat el marcador (19-22). El Panathinaikòs ha sabut aprofitar les pèrdues de pilota de l'equip culer i recuperar el seu avantatge (25-35). La segona remuntada local ha tingut a veure amb una millora defensiva i ha servit per empatar el resultat al descans (37-37).

Cinc triples consecutius de Marcelinho Huertas han donat oxigen a un Barça que ha començat a tenir les primeres rendes importants (54-44). Defensat per un despistat DeMarcus Nelson, que ha continuat passant els bloquejos directes per darrere, el base ha trencat el partit. El brasiler ha anotat sis triples en un tercer període que ha acabat amb el resultat de 63-56.

Emocionalment alterat pels triples de Marcelinho Huertas, el Barça ha perdut la concentració i el rival grec ha aprofitat l'enrenou general per apropar-se en el marcador (72-70). Sense encert en el tir de tres punts, el Panathinaikòs no ha pogut completar la remuntada, tot i que ha arriba a l'últim minut a un punt de distància (77-76).