Esports 09/04/2018

El català, i mallorquí d'adopció, Toni Quiñonero acaba de proclamar-se subcampió del món en skate adaptat

L'atleta ha guanyat la plata de la categoria intermèdia per a Espanya a la WCMX i Adaptive Skate World Competition

Ara Balears
2 min
El català, i mallorquí d'adopció, Toni Quiñonero acaba de proclamarse subcampió del món en skate adaptat

PalmaEl català, i mallorquí d'adopció, Toni Quiñonero acaba de proclamar-se subcampió del món en skate adaptat. L'atleta ha guanyat la plata de la categoria intermèdia per a Espanya a la WCMX i Adaptive Skate World Competition que ha tingut lloc aquest cap de setmana al Skate Park de Fontana, Califòrnia.

Quiñonero, que ja va quedar novè del món el 2015, ha declarat, després de conèixer els resultats, que se sent "molt feliç i orgullós de poder tornar a Mallorca amb aquesta medalla".

El català, i mallorquí d'adopció, Toni Quiñonero acaba de proclamarse subcampió del món en skate adaptat

L'emocionat esportista que ha tingut paraules de agraïment per a tots els seus amics i seguidors però, sobretot, "per als meus familiars, perquè han estat tota la vida al meu costat i, especialment, a la meva dona, perquè ella em dona suport cada dia i em seria totalment impossible viure la vida sense ella ".

En aquest sentit, Toni Quiñonero ha volgut agrair també el suport d'"els meus increïbles patrocinadors, Rotary Club Calvià, Urbia Services, Toyota Team i Box cadires de rodes, perquè són els que fan que això sigui possible de veritat". Molt especialment, ha tingut paraules d'agraïment per al principal patrocinador d'aquest campionat mundial, Rotary Club Calvià, "que varen ser els primers que varen apostar per mi".

Els serveis han transmès a Quiñonero la més "sincera enhorabona" i han recordat la importància que les empreses "ajudem esportistes que són un exemple d'esforç i superació".

El director general d'Urbia Services, Toni Roig, ha manifestat que "estam molt orgullosos de poder aportar el nostre granet d'arena perquè Quiñonero continuï demostrant al món que quan un vol, amb voluntat i constància, tot és possible".

stats