Barça
Esports 20/09/2021

El Camp Nou es rendeix als joves

2 min
Araujo, en acció contra el Granada

BarcelonaL’afició blaugrana va esgargamellar-se contra el Granada donant suport a l’equip. No va poder gaudir del joc, que encara està per polir, però sí que va poder celebrar l’aposta de Ronald Koeman pels joves. Els poc menys de 27.000 culers presents al Camp Nou no va perdre ocasió de fer sentir l’escalf a les promeses blaugranes, il·lusió i esperança en temps complicats a Can Barça. Amb els onzes, ja quedava clara l’aposta de Koeman per rebre el Granada. En defensa, Alejandro Balde (18 anys), Ronald Araujo (22), Eric Garcia (20) i un Sergiño Dest (20) que tornava a la titularitat després de patir molèsties en els partits de la seva selecció. Ja d’entrada va quedar clar que l’afició, malgrat el partit contra el Bayern, donaria suport a un equip que va començar amb mal peu, rebent un gol.

Alejandro Balde, que debutava a la Lliga amb la samarreta blaugrana després d’haver-ho fet a la Champions, va ser dels que van notar més el suport del públic quan en el minut 42 va ser substituït per molèsties a l’esquena. Ara bé, la majoria de la grada, que no era conscient de la lesió del jove blaugrana, va escridassar Ronald Koeman demanant explicacions per la decisió, totalment disconformes. En el seu lloc entraria un altre jove de la casa, Mingueza, que va estirar l’equip en atac. La sortida de Gavi, primer, i de Riqui Puig després en el segon temps, van fer tremolar els fonaments del temple blaugrana. El de Matadepera va disputar els seus primers minuts aquesta temporada a la Lliga, tot i que Koeman li demana que “millori” per poder comptar més amb ell.

Amb la diana de Ronald Araujo que empatava el matx, la bogeria es va desfermar al Camp Nou. “Uruguayo, uruguayo!”, cridava la grada mentre el defensa es picava l’escut i li feia petons. Amb ràbia, Araujo va celebrar com mai la diana per tornar tot l’escalf a l’afició.

stats