LLIGA DE CAMPIONS
Esports 17/03/2016

Les mil cares de Guardiola: Un partit boig a través del rostre del tècnic català

El Bayern Munic va remuntar un 0 a 2 per superar el Juventus als vuitens de final i passar l'eliminatòria a la pròrroga

A.l.
La reacció del tècnic davant de la superioritat italiana

BarcelonaEl Camp Nou va gaudir durant molts anys de l'expressivitat de Pep Guardiola. El tècnic de Santpedor va deixar infinitat de gestos i rostres a l'imaginari barcelonista. Guardiola bull, viu intensament el futbol i el seu cos ho expressa sense privacions. Pot ser un partit amistós sense importància o la final de la Lliga de Campions, que els braços del tècnic català es disparen amunt i avall. A Munic, fa tres anys que també contemplen l'anar i venir de Guardiola per la banda. Aquest dimecres, contra el Juventus, en un partit boig que va acabar amb triomf bavarès a la pròrroga, es va viure la màxima expressió de Guardiola i el seu repertori gestual.

El partit començava malament pel Bayern

El partit va arrencar amb 45 minuts negres per al Bayern, que havia obtingut un 0 a 2 de l'anada a Torí. Pogba i Cuadrado van col·locar un 0 a 2 que deixava el tècnic català tocat.

Guardiola camina capcot després dels gols del Juventus

Guardiola no trobava respostes al que estava passant sobre la gespa. Fins i tot, el mal podria haver estat pitjor si Manuel Neuer no hagués evitat el 0 a 3 abans del descans.

El Bayern, a un pas de l'eliminació

A la represa, després de la xerrada al vestidor per intentar canviar la dinàmica del partit, el tècnic va ser el primer a arremangar-se per intentar capgirar el marcador.

L'entrenador agafa la pilota davant Sandro per no perdre temps

El veterà Ribery es va convertir en una de les peces que va utilitzar l'entrenador català, sempre efusiu en el tracte personal, per remuntar.

Guardiola petoneja Ribery

I va sorgir Thiago, un dels canvis que va fer Guardiola per sacsejar el partit, per marcar el primer gol de la pròrroga.

La reacció del català després del gol de Thiago

Al final, el Bayern Munic serà a quarts de final després de 120 minuts d'infart.

Guardiola celebra amb l'afició el triomf del Bayern

Aquest divendres els bavaresos coneixeran el rival de quarts, que podria ser el Barça, com la temporada passada.