Esports 11/11/2015

Gran triomf del Barça femení al camp del Twente (0-1)

T.p.
El Barça ha guanyat al camp del Twente

BarcelonaEl Barça camina amb pas ferm a la Lliga de Campions femenina. Les jugadores de Xavi Llorens han guanyat per 0-1 al camp del Twente holandés davant més de 15.000 espectadors.

El Twente, que venia de desfer-se del Bayern, ha dut la iniciativa durant els primers minuts, però mica en mica, el Barça s'ha sentint més còmode gràcies a les accions d’Olga i Jenni. Obrint el joc per la banda esquerra, amb una Alexia, la millor jugadors catalana de l'any, molt activa, el Barça ha portat perill, però Rafols també ha aturat dues ocasions locals.

El Twente, esperonat per la seva afició, ha sortit més agressiu a la segona part, però l’equip de Xavi Llorens ha aconseguit el gol del triomf gràcies a un xut a l’escaire d’Olga, després d’un intel·ligent moviment de Jenni. Torrejón gairebé marcar el 0-2, en un final de partit de clar domini català. El partit de tornada es jugarà el proper 18 de novembre al Miniestadi.