BARÇA
Esports 15/04/2015

El Barça farà part de la pretemporada del 2015 als Estats Units

El club blaugrana participarà a la International Champions Cup, que es disputa entre l'11 de juliol i el 5 d'agost

Ara
1 min
International Champions Cup 2015

BarcelonaEl Barça farà part de la pretemporada 2015/2016 als Estats Units. El conjunt blaugrana ho ha anunciat a través d'un comunicat, en què informa que participarà a la Internacional Champions Cup, que se celebra entre l'11 de juliol i el 5 d'agost. El Barça hi participarà conjuntament amb el Manchester United, PSG, Porto, Club Amèrica, Fiorentina, New York Red Bulls, Los Angeles Galaxy i San Jose Earthquakes.

El Barça disputarà tres partits d’aquest torneig a Nord-amèrica. Tant les ciutats on es disputaran els partits, com les dates d’aquests i el sistema de competició que s’utilitzarà es donaran a conèixer el proper 28 d’abril, concretament en el marc d’un acte que se celebrarà a New York i en el qual tots els equips que hi participen estaran representats.

International Champions Cup de Nord-amèrica

La International Champions Cup de Nord-amèrica és un torneig anual de futbol d’estiu organitzat per Relevent Sports, que presenta els millors clubs de tot el món. Propietat de Relevent Sports i RSE Ventures, aquest torneig porta els millors equips de futbol a ubicacions esportives icòniques a través de l’Amèrica del Nord, Austràlia, Europa i la Xina. L’any passat, aquest torneig es va disputar a 13 ciutats de Nord-amèrica, i en va resultar vencedor el Manchester United.

Des dels seus inicis el 2013, més d’un milió d’aficionats al futbol han omplert els estadis per veure els clubs que competeixen a la 2015 International Champions Cup de Nord-amèrica, juntament amb més de 700 milions d’espectadors arreu del món. En aquesta línia, aquest 2015 el torneig s’expandeix a l’Àsia i a Austràlia.

stats