BARÇA
Esports 13/06/2014

El Barça haurà de pagar tres milions a l'Arsenal després de vendre Cesc

Els 'gunners' tenien dret a cobrar 5 milions en variables si el jugador no complia el seu contracte, però dos ja s'han pagat

Toni Padilla
1 min

BarcelonaEl Barça haurà de pagar tres milions a l'Arsenal després de vendre el jugador al Chelsea. Segona ha confirmat l'ARA, quan el Barça va fitxar Cesc de l'Arsenal ho va fer amb algunes clàusules que ara ha tocat exercir.

L'Arsenal podia arribar a cobrar un total de 5 milions d'euros més en funció dels títols guanyats per Cesc al Barça. D'aquests 5 milions, el Barça ja estava obligat a pagar dos pels títols que ha guanyat Cesc. Però com el jugador marxa sense acabar el seu contracte amb el club català, l'Arsenal té dret de cobrar tots els 5 milions de variables. Com dos ja s'han pagat, el Barça haurà de pagar tres milions al club del nord de Londres.

Segons informa el 'The Times', el Barça hauria de pagar gairebé 7 milions a l'Arsenal. Tres d'aquests milions són aquests de les variables. Els altres són pagaments encara pendents del fitxatge, pressupostats i decidits fa anys. En el futbol és molt comú anar pagant mica en mica els grans fitxatges, i el Barça encara està pagant el d'alguns jugadors, tal com també està cobrant mica en mica altres operacions.

stats