El Barça afrontarà un grup exigent a la Champions

Les blaugranes parteixen com a clares favorites per revalidar el títol

2 min
El Barça durant la celebració de la Champions a Göteborg

El Barça de Jonatan Giráldez ja coneix els seus rivals en aquesta nova edició de la Champions. Les blaugranes hauran de superar l'Arsenal anglès, el Hoffenheim alemany i el Koge danès a la fase de grups per plantar-se en la següent ronda de la competició europea. A priori, un grup complicat però on és l'equip favorit. L'objectiu del Barça en aquesta nova aventura europea és tornar-se a endur el trofeu després d'haver aconseguit en l'anterior campanya l'històric triplet. El Reial Madrid, en la seva primera aparició en el sorteig de la competició continental, també n'ha sortit ben parat i s'haurà d'enfrontar contra el París Saint-Germain, el Breidablik islandès i el Khàrkiv ucraïnès si vol seguir endavant en la seva primera participació en la competició europea.

La Champions d'enguany marca una nova era dins de les competicions europees. Amb una nova planificació esportiva i comercial, els clubs rebran una compensació econòmica més gran per passar de ronda a la vegada que hauran de competir en diferents fases, inspirades en la competició masculina. La temporada va començar aquest juny amb les fases prèvies, va continuar amb una segona ronda que va certificar el pas del Reial Madrid contra el Manchester City al sorteig que s'ha celebrat aquest dilluns a Nyon. Els dos primers classificats de cada grup accedeixen als quarts de final. Les blaugranes s'estrenaràn el dimarts 5 d'ocubre al Johan Cruyff contra l'Arsenal (21h).

Resultats de la fase de grups de la Champions femenina

Als altres grups, el Chelsea anglès es veurà les cares amb les alemanyes del Wolfsburg, la Juve italiana i les suïsses del Servette FCCF. I l'Olympique de Lió, l'equip que ha guanyat més cops la competició i ha trencat el cor del Llevant a la fase prèvia, s'enfrontarà al Bayern alemany, el Häcken suec i les portugueses del SL Benfica.

stats