Esports 26/01/2020

L'Atlètic Balears recupera el somriure amb una gran victòria contra el Rayo Majadahonda

Un gran gol de cap de Gorka Iturraspe ha donat els tres punts als blanc-i-blaus

Ara Balears
1 min
L'Atlètic Balears recupera el somnriure amb una gran victòria contra el Rayo Majadahonda

PalmaL'Atlètic Balears es fa fort a casa i suma l'onzena victòria de la temporada com a local. Un gran gol de cap de Gorka Iturraspe poc després de l'inici del partit ha donat els tres punts als de Manix Mandiola, que mantenen viva la disputa contra el filial de l'Atlètic de Madrid per liderar el grup I de la Segona Divisió B.

La clau del partit ha estat la solidesa defensiva dels blanc-i-blaus, que han controlat en tot moment el duel i els atacs del Rayo Majadahonda, que no ha xutat cap vegada entre els tres pals en tot el matx. Tot i el control i gaudir de nombroses ocasions, sobretot a l'inici de la segona part, el conjunt de Manix Mandiola no ha aconseguit augmentar la victòria i marcar el gol de la tranquil·litat.

Tot i això, amb aquest gran triomf l'Atlètic Balears recupera la primera posició del campionat a l'espera del resultat de l'Atlètic de Madrid B, que s'enfronta al Lagreo a les 17 h. Si l'equip madrileny guanya, igualarà els blanc-i-blaus al capdavant de la classificació amb 48 punts.

stats