Esports 25/03/2020

L'Atlètic Balears presenta un ERTO per a tota la plantilla

El conjunt blanc-i-blau assegura que és l'única manera de garantir "la sostenibilitat" del seu projecte

Ara Balears
1 min
Jugadors de l'Atlètic Balears instants abans de començar el partit contra l'Eivissa

PalmaL'Atlètic Balears ha presentat aquest dimecres un Expedient de Regulació Temporal d'Ocupació (ERTO) que afecta la totalitat dels seus treballadors. Segons ha confirmat el club mallorquí, la decisió d'acollir-se a l'ERTO respon a "l'excepcional situació d'emergència sanitària que viu el nostre país, ocasionada per la propagació de la Covid-19".

Els seus directius han explicat, a través d'un comunicat, que aquesta decisió s'ha pres després de la situació d'emergència pel coronavirus, "l'ampliació de l'estat d'alarma fins a l'11 d'abril i la suspensió indefinida de les competicions decretada per la Reial Federació Espanyola de Futbol".

L'ATB ha remarcat que el club ha anat "valorant totes les opcions" fins a prendre finalment la decisió d'acudir a l'ERTO per garantir "la sostenibilitat" del seu projecte. "L'Atlètic Balears espera que aquesta situació extraordinària i temporal sigui tan breu com sigui possible i pugui reprendre com més aviat millor la seva absoluta normalitat", afegeix l'entitat.

Cal recordar que l'equip blanc-i-blau, que dirigeix el tècnic basc Manix Mandiola, és l'actual líder del Grup 1 de la Segona Divisió B, amb 58 punts, seguit per l'Eivissa, amb 56 punts.

stats