Esports 20/07/2020

L'Atlètic Balears cau contra el Cartagena en la tanda de penals

El conjunt de Manix Mandiola ha perdut l'oportunitat de passar a Segona Divisió A de manera directa

Imatge del partit.

PalmaL'Atlètic Balears no ha aconseguit aquest diumenge passar de manera directa a Segona Divisió A després de perdre a la tanda de penals contra el Cartagena. Tot i això, el conjunt de Manix Mandiola tindrà una segona oportunitat per aconseguir aquesta fita en el pròxim partit contra el Cornellà, que es disputarà dijous. L'equip balear ha fallat dos dels llançaments, mentre que el rival ha anotat tots els xuts i així ha certificat l'ascens directe a la categoria de plata del futbol espanyol.

Abans de començar el partit, els dos equips han fet un minut de silenci en record de les víctimes del covid-19. Des del minut 1 del partit, el respecte entre els dos equips ha estat el protagonista i les defenses dels dos conjunts s'han imposat; per això, totes les ocasions de perill s'han neutralitzat.

Una de les primeres ocasions clares del partit l'ha tinguda Jorge Ortiz en el minut 11, però Marc Martínez l'ha salvat. El primer avís del Cartagena ha arribat d'un xut de Vinicius Tanque que ha acabat a les mans de Manu Herrera. En el segon temps, el partit ha estat més intens, però no hi ha hagut ocasions clares de gol.

La falta de gol per part dels dos equips ha fet que s'hagi hagut de jugar la pròrroga, on tampoc no s'han generat ocasions clares de posar-se per davant en el marcador. Amb el 0 a 0 després dels 120 minuts, el partit s'ha sentenciat a la tanda de penals. Lekic, Peris i Alberto Gil han transformat el seu xut, però Shashoua i Jorge Ortiz han fallat la pena màxima i han acabat donant la victòria al Cartagena.