Esports 19/01/2020

L'Atlètic Balears torna a perdre fora de casa

La derrota ha estat per 2-1 aquest diumenge davant Las Palmas Atlètic

L'ATB torna a perdre fora de casa

PalmaL'Atlètic Balears ha perdut per 2-1 aquest diumenge davant Las Palmas Atlètic. Així, el conjunt de Manix Mandiola ja suma tres mesos sense guanyar fora de casa. El jugador de l'equip canari Sato ha marcat el primer gol en el minut 15. El primer xut a porteria per part dels mallorquins no ha arribat fins al minut 27, però Jordan no ha estat capaç de marcar.

Una combinació entre Iturraspe i Aurtenetxe ha aconseguit que la pilota arribàs a Gabarre, però sense èxit. L'empat no ha arribat fins al minut 78, quan Alberto Gil ha marcat un gol a favor dels mallorquins. Malgrat haver igualat el marcador, Juan Rodríguez ha sorprès els de Mandiola en el minut 93.

Després de la dura derrota, l'Atlètic Balears no ha pogut aprofitar el resultat de l'Atlètic de Madrid B, que va perdre davant el Santa Eulària (3-1), i continuarà en segona posició del grup I de Segona Divisió B.