El València, contra les cordes al caure golejat per 4-1

El RB Leipzig s'ha imposat al camp del Tottenham de Mourinho

T.p.
El València, contra les cordes en caure golejat per 4-1

BarcelonaEl València d'Albert Celades queda contra les cordes a la Lliga de Campions. L'equip valencià, amb vuit baixes, ha perdut per 4-1 a l'estadi Giuseppe Meazza de Milà contra l'Atalanta. L'equip local, debutant a la Champions aquest any, ha imposat el seu joc elèctric durant 70 minuts, però ha acabat patint una mica.

El València, advertit ja del joc ofensiu dels homes de Gian Piero Gasperini, ha vist com Hans Hateboer marcava el primer gol ja als 10 minuts. Liderat pel joc del Papu Gómez, els llombards han fet el 2-0 gràcies a un bonic xut d'Ilicic abans del descans. A la segona part, l'Atalanta ha seguit buscant la porteria de Jaume Domènech i Remo Freuler ha fet el 3-0 gràcies a un xut llunyà. El 4-0 ha sigut obra de Hateber als 62 minuts. Celades ha fet entrar llavors al rus Txeritxev, que ha fet el gol d'un València que hauria pogut marcar més gols en els últims minuts, quan els locals s'han quedat sense cames.

El RB Leipzig talla les ales a Mourinho

A l'altre partit del dia als vuitens de final, el vigent subcampió, el Tottenham Hotspur, ha perdut per 0-1 amb el RB Leipzig alemany. Timo Werner, de penal, ha fet l'únic gol en un partit controlat pels visitants, tot i que a la segona part els homes de Mourinho també han tingut les seves ocasions.