Esports 20/05/2018

El Mallorca s'acosta a l'ascens

El conjunt de Vicente Moreno ha superat el Mirandés per 3-1 i té més a prop el somni de tornar a Segona

Maria Cifre
Els jugadors del Mallorca celebren el tercer gol.

PalmaEl Mallorca guanya el primer assalt per 3-1 contra un Mirandés que ha intentat reaccionar a la segona part. El partit s'ha posat de cara des del començament per al Mallorca. Al segon minut de partit l'estadi de Son Moix ha vibrat amb el gol de Lago Júnior, que ha aprofitat l'excel·lent centrada de Joan Sastre després de la gran internada del lateral de Porreres. Tot i haver aconseguit el primer gol del partit tan prest, el Mallorca no ha variat el seu plantejament, i al minut 24 Raillo ha aconseguit el segon gol amb una gran rematada de cap a la sortida d'un córner.

Els 13.780 mallorquinistes que han animat l'estadi han esclatat d'alegria a la segona part quan Aridai ha marcat el tercer gol (minut 63). Quan el partit i l'eliminatòria pareixien pràcticament encarrilades, el Mirandés ha fet un gol amb una jugada aïllada gràcies a un xut de Camacho, que després de rebotar en un dels homes de Vicente Moreno ha superat Manolo Reina.

Abans de finalitzar el partit, els dos equips han tingut algunes ocasions de gol més, però el marcador ja no s'ha mogut. Amb aquest resultat, el Mallorca ha aconseguit un avantatge important respecte de l'equip de Miranda de l'Ebre per al partit de tornada, que es disputarà la setmana que ve a l'estadi Anduva.