NOUS SERVEIS

L'Hospital de Llevant inaugura una àrea de Pediatria

Un total de 40 professionals atenen les urgències i l'hospitalització dels infants

L’ Hospital de Llevant ha posat en marxa una nova àrea de Pediatria, on se centralitzaran tots els serveis destinats a atendre els menors, segons ha informat el centre. La plantilla s'ha reforçat amb noves contractacions fins a arribar a un total de 40 professionals.

L’àrea destinada a Pediatria està situada a la segona planta i disposa d'una zona destinada a l’atenció d’ urgències i una altra per a hospitalització. “Amb la creació d’aquesta àrea s’ha millorat l’atenció que es dóna a aquests pacients, que a partir d’ara tindran un espai propi i una atenció centralitzada i especialitzada”, ha informat el centre hospitalari.

“Amb aquesta nova unitat de set llits volem acostar el servei a aquest col·lectiu, que té unes necessitats d’atenció i tractament especials, és a dir, hem creat un petit hospital infantil dins del nostre hospital general”, ha declarat Gabriel Uguet, director general del Complex Sanitari Llevant.

A la unitat de Pediatria hi treballen més de quaranta professionals, entre els quals hi ha metges, pediatres, traumatòlegs, cirurgians, infermers, auxiliars d’infermeria, radiòlegs, tècnics de raigs X, administratius i zeladors, a més de metges especialitzats en la majoria dels àmbits relacionats amb la salut dels infants com és l'al·lergologia, pneumologia, psicologia, cirurgia pediàtrica, oftalmologia..., segons informa l'hospital.

EDICIÓ PAPER 17/10/2020

Consultar aquesta edició en PDF