Empreses
Economia 03/09/2022

Un total de 335 comerços de les Illes es beneficiaran dels ajuts a la modernització

La Direcció General de Comerç ha rebut 755 sol·licituds, una xifra que duplica la del 2019

ARA Balears
1 min
Imatge d'una de les empreses que es beneficiarà dels ajuts a la modernització.

PalmaEl Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB) ha publicat aquest dissabte la resolució per la qual es concedeixen i es deneguen les subvencions destinades a fomentar la modernització de les empreses comercials detallistes i determinades empreses de serveis. Un total de 335 comerços de l'Arxipèlag es beneficiaran d'aquests ajuts, dotats amb una partida de 2.200.000 euros.

La Direcció General de Comerç ha rebut un total de 755 sol·licituds, un 100% més de les rebudes en la convocatòria del 2019, a l'inici de la legislatura. A més, aquestes subvencions pretenen donar continuïtat als establiments comercials i a determinats serveis considerats emblemàtics, sobretot als afectats per la crisi de la covid-19.

Els receptors són comerços amb establiment físic a peu de carrer, principalment autònoms, microempreses o empreses familiars. Les subvencions compreses en aquesta convocatòria estan incloses dins del Pla estratègic de subvencions de la comunitat autònoma de les Illes Balears per als exercicis 2021-2023.

El vicepresident i conseller de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica, Juan Pedro Yllanes, ha apuntat: "El fet d'haver aconseguit una xifra rècord quant a pressupost i sol·licitants ens parla de la importància i de la necessitat que tenen les empreses per continuar avançant en la seva modernització".

stats