Comerç
Economia 15/07/2022

Pimeco desmenteix l'impagment de quotes com a membre de PIMEM

L'associació argumenta que la federació no li havia notificat la quota des del 2018

ARA Balears
1 min
La nova directiva de Pimeco.

PalmaL'Associació del Petit i Mitjà Comerç de Mallorca (Pimeco) ha desmentit l'impagament de les quotes com a entitat membre de la Federació de la Petita i Mitjana Empresa de Mallorca (PIMEM). Aquesta afirmació es contradiu amb les declaracions per part de la patronal que justificaven l'expulsió de Pimeco de la federació mallorquina.

Pimeco argumenta que, des de febrer de 2018, no se'ls ha especificat mai quina quota han de pagar; "no pot ser morós qui no sap què deu i a qui no se li reclama res", han declarat en un comunicat. A més, han afegit que PIMEM no els va convocar a l'assemblea que es va fer aquest dimecres, 13 de juliol, "contravenint el dret que com a soci té Pimeco"; "com a socis, teníem dret a participar-hi i expressar la nostra opinió, però els responsables de la federació no varen voler que hi anàssim", han afirmat.

Sobre altres novetats sorgides durant l'assemblea, han declarat que respecten la decisió "de crear la nova associació comercial PIMEM-Comerç", però que és una manera de "dividir el sector en lloc d'unir-lo". "Des de Pimeco som i sempre serem partidaris de cercar la unió del sector i impulsar accions que uneixin en lloc de dividir i segmentar".

stats