Economia 18/01/2022

El nou Hotel Formentor donarà feina a 460 persones

Així i tot, l'hotel també reduirà a 110 les habitacions que oferirà

ARA Balears
1 min
Antic Hotel Formentor.

PalmaEl nou hotel Formentor triplicarà la plantilla a partir de la seva obertura. Així, donarà feina a prop de 460 persones de manera directa, segons ha informat Europa Press. Alhora, segons s'ha explicat, l'hotel reduirà el nombre d'habitacions oferides a 110, una acció que es coordina amb la seva intenció de "posicionar Mallorca com a destinació de luxe i d'atracció de turisme de qualitat per sobre de la quantitat".

La cadena Four Seasons, propietària de l'establiment hoteler de Formentor, ha destacat que està dissenyat perquè sigui "el més sostenible de Mallorca". Ho pretenen aconseguir amb la reducció d'habitacions i també usant materials i pràctiques sostenibles durant tot el procés de construcció de l'edifici. A més, la cadena també l'ha escollit com la seva segona obertura a l'Estat i la quarta a la costa mediterrània.

La reconversió que té prevista Four Seasons va més enllà. Han destacat que amb el nou posicionament volen dur els estàndards de qualitat més enllà que els que prestava fins ara l'hotel. Això, segons han explicat, implicarà que els treballadors que hi faran feina "tindran unes condicions laborals, com a mínim, del 20% per sobre del conveni". I s'ha de tenir en compte que a banda de les noves incorporacions, es manté tota l'antiga plantilla.

Finalment, des de Four Seasons també han assegurat que tenen la intenció de treballar amb empreses locals. Amb la reforma, que ha costat 70 milions d'euros, ja s'ha fet. En declaracions a la nota de premsa han afirmat que "el nou hotel serà un focus de creació de riquesa econòmica i social per a Mallorca".

stats