Economia 17/04/2020

Meliá regala dues nits d'hotel a 10.000 professionals sanitaris

Els guanyadors en podran gaudir d'una nit als establiments Sol By Meliá, Tryp, Managed by Meliá, Innside by Meliá i Meliá Hotels 4*

Ara Balears
1 min
L'hotel Meliá de Mar.

PalmaLa cadena hotelera Meliá ha decidit recompensar l'esforç dels sanitaris espanyols en la lluita contra el coronavirus regalant-los dues nits d'hotel. El grup empresarial ha posat en marxa un sorteig en què 10.000 sanitaris seran premiats amb dues nits a un dels hotels Meliá d'Espanya gratis.

Amb l'etiqueta #MeliáConLosHéroes, la companyia ha obert una pàgina web on els interessats han d'incloure les seves dades per tal d'entrar al sorteig. La cadena hotelera ha explicat que en aquest cas només poden participar-hi els sanitaris de primera línia (metges, infermers, auxiliars d'infermeria, zeladors i personal d'ambulància –tècnics, conductors i auxiliars–, i que aquests hauran d'acreditar que treballen a hospitals o centres de salut un cop siguin seleccionats com un dels guanyadors del concurs.

A més, només hi poden participar els membres del programa de fidelitat MeliáRewards, tot i que la companyia ha informat que en cas de no tenir-hi un compte, els sanitaris es podran registrar en el programa abans d'inscriure's en la promoció.

El concurs es durà a terme durant deu dies i, segons ha informat Meliá en un comunicat, la inscripció per a la promoció s'obrirà cada dia a les 9 h, i es tancarà en el moment en què 1.000 sanitaris s'hi hagin registrat. Els guanyadors podran gaudir d'una nit als hotels Sol By Meliá, Tryp, Managed by Meliá, Innside by Meliá i Meliá Hotels 4*.

stats