Economia 28/05/2021

Llucmajor invertirà més d'un milió d'euros en la millora i ampliació dels serveis i infraestructures municipals

ARA Balears
1 min
Ajuntament de Llucmajor

LlucmajorL'Ajuntament de Llucmajor destinarà 1.441.200 euros a la millora i ampliació de diferents serveis i infraestructures municipals, una inversió que s'ha aprovat en el ple municipal. Les majors inversions corresponen a l'adquisició de nou material, substitució de peces i adequació de tots els parcs infantils del municipi a la normativa europea, assegura el consistori en una nota.

En concret, 270.000 euros es destinaran als parcs, però també s'invertirà una part del pressupost a diverses instal·lacions esportives, així com el projecte de cobertura de la pista del poliesportiu de Llucmajor, dotats amb 200.000 euros. Pel que fa a les urbanitzacions, es millorarà l'enllumenat de Cala Blava i Maioris (165.000 euros), i s'adquiriran contenidors i iglús de reciclatge (18.000 euros). També es farà control de platges a s'Arenal i Cala Pi (18.000 euros), entre altres.

A més, es destinaran altres partides per a la renovació d'equips a aplicacions informàtiques i de sistemes, així com l'actualització de software per poder oferir un millor servei al ciutadans. També s'adquiriran bateries pels cotxes elèctrics de la flota municipal.

"Des del consistori treballam per donar cobertura a les necessitats de tots els residents del municipi i ara readaptam el pressupost per invertir els doblers allà on són necessaris", ha assegurat el batle de Llucmajor, Éric Jareño. Per la seva part, la regidora d'Hisenda, Pilar Bonet, afegeix que des del consistori s'ha fet "un esforç per redistribuir el pressupost i poder cobrir així les principals necessitats de les diferents àrees i departaments de l'Ajuntament".

stats