Economia 20/04/2023

Hotelbeds replica a Jet2holidays: "El debat de la massificació és encertat"

El director executiu del touroperador va afirmar aquest dimecres que "per a molta gent forma part de l'experiència trobar-se una illa concorreguda"

2 min
Cladera, Huss i Armengol aquest dijous

PalmaEl debat sobre la massificació turística no només enfronta els partits polítics, o fins i tot el sector turístic i les formacions balears, sinó que també s'ha instaurat entre les mateixes companyies. "És un debat encertat", ha afirmat aquest dijous el CEO d'Hotelbeds, Nicolas Huss, en presència de la presidenta del Govern, Francina Armengol, i el conseller de Turisme, Iago Negueruela, que han visitat les instal·lacions de la seu de la companyia a Palma.

Huss ha dit aquestes paraules demanat per les declaracions del CEO del touroperador Jet2holidays, Steve Heapy. "La gent està contenta de venir a Mallorca malgrat que hi hagi molta gent, perquè és una illa concorreguda i per a molta gent forma part de l'experiència trobar bars i restaurants concorreguts, L'empresa no ha rebut queixes per trobar-se massa gent", va expressar aquest dimecres. Fins i tot, Heapy va llançar una advertència contra els missatges de decreixement. "Si els turistes no se senten benvinguts, deixaran de venir", va assenyalar.

Per la seva banda, el CEO d'Hotelbeds, que és un proveïdor global de serveis de viatge, ha afirmat que "el feedback que es té de les Illes a altres zones de la Mediterrània i altres països és sempre positiu". "En molts llocs la massificació és un fet, i hi ha preocupació per allargar la temporada a partir d'organitzar esdeveniments diferents. El que veig a Mallorca i les Balears és que hi ha esforços per a la mobilitat verda", ha insistit.

Negueruela no ha volgut entrar en polèmica, i s'ha limitat a dir que a les Illes "s'han pres mesures pioneres, que el sector turístic hi dona suport". "Cercam que el turista gaudeixi de la millor experiència, i no hi hagi més places turístiques. Hi ha una total normalitat amb l'empresa Jet2holidays", ha indicat.

stats