Economia 12/09/2019

L'hotel Riu Plaza España celebra un mes d'obertura amb un 70% d'ocupació

La presidenta del Govern, Francina Armengol, ha assistit a la inauguració d'aquest dimecres

Ara Balears
1 min
Hotel Riu Plaza España celebra un mes d'obertura amb un 70% d'ocupació

PalmaL'hotel Riu Plaza España, situat a l'emblemàtic edifici España de Madrid, celebra el seu primer mes d'obertura amb una mitjana d'ocupació del 70%. Aquest dimecres se'n va celebrar la inauguració i, en declaracions a Efe, el director de l'hotel, Manel Jaile, ha dit que des de la seva obertura, el passat 7 d'agost, ha rebut entre 700 i 800 clients de mitjana de dilluns a divendres, i entre 1.000 i 1.100 en cap de setmana.

De les autoritats de les Balears hi varen assistir la presidenta del Govern, Francina Armengol; la secretària d'Estat de Turisme, Isabel Oliver, i el conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, Iago Negueruela. Tampoc no hi varen faltar la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, i la consellera de Turisme, Marta Rivera.

Després de dos anys d'obra, l'hotel de quatre estrelles és el primer de la cadena Riu a Madrid i ocupa 24 de les 27 plantes de l'edifici España, un immoble històric considerat el primer gratacel de la ciutat. Els preus per nit de les habitacions oscil·len entre 150 euros i els 1.900 euros de la suite presidencial. En el seu primer mes en funcionament, hi ha hagut llargues coes de persones interessades a conèixer les instal·lacions de l'hotel.

stats