Economia 09/12/2020

Geoma Cen guanya el premi CAEB-Santander a la innovació empresarial per a pimes del 2020

L'empresa està especialitzada en l'àmbit del mesurament del camp elèctric natural

Ara Balears
1 min
Geoma Cen guanya el Premi CAEB- Santander a la Innovació Empresarial per a Pimes. / ISMAEL VELÁZQUEZ

PalmaL'empresa Geoma Cen ha estat guardonada amb el premi CAEB-Santander a la innovació empresarial per a pime del 2020 pel projecte empresarial basat en un nou sistema de mesurament del Camp Elèctric Natural (CEN), que en permet la modificació controlada i obre la porta a un gran nombre d'aplicacions en els àmbits agrícoles, del medi ambient, de l'obra pública i de la salut.

En l'àmbit agrícola, la informació del CEN es pot utilitzar com a criteri per optimitzar el desenvolupament d'una plantació. En el camp mediambiental, han desenvolupat un elèctrode de contacte que permet fer mapes de camp elèctric en qualsevol mena de paviment per conèixer la presència de contaminació en subsòl i aigües subterrànies. La presidenta de CAEB, Carmen Planas, ha destacat que "aquests premis reconeixen i reivindiquen els emprenedors i les pime de la Comunitat que han apostat per la innovació com a estratègia per a la seva consolidació i creixement". A més, ha destacat que innovar és "més imprescindible que mai per fer front als nous reptes i amenaces que es presenten, com el covid-19".

En aquesta cinquena edició dels premis també han estat guardonades com a pime innovadores: Adema, Laminar Pharmaceuticals, 3 Glops i Trueworld Organization. Els premis reparteixen 3.000 euros per a la pime guanyadora i 1.000 per a l'organització empresarial en la qual està integrada.

stats