Economia 22/10/2021

La Fira Horeca torna a Mallorca després d'un any en blanc pel covid-19

Serà la cinquena edició i també s'estrenarà per primera vegada a Eivissa

ARA Balears
1 min
Autoritats municipals i insulars amb representants d'Horeca.

PalmaLa fira dels professionals dels sectors de l'hostaleria, restauració i càtering, Horeca, tornarà a Mallorca amb la cinquena edició després d'haver aturat un any pel covid-19. Es farà el mes de febrer, els dies 7, 8 i 9, al velòdrom de les Balears, a Palma. A més, també es durà a terme la primera edició del certamen a Eivissa, entre el dies 16 i 18 de març a Fecoev, el recinte especialitzat per a fires de les Pitiüses.

A la presentació al mercat de l'Olivar, el CEO i director comercial d'Horeca de les Balears, José Luís Córcoles, ha constatat el creixement del sector i ha fet una demanda pública a les autoritats municipals per poder tenir un recinte propi per poder fer aquesta mena d'esdeveniments "amb una gamma professional."

Els eixos de la fira seran principalment tres. El més important serà el de donar visibilitat a la dona. En segon lloc també es voldrà tenir molt en compte el tema de la sostenibilitat. Finalment, la fira també se centrarà en la inclusió i la voluntat de no deixar ningú enrere.

Les autoritats en treuen pit

El batle de Palma, José Hila, ha destacat que la fira és una oportunitat per presumir de producte local, "cosa que el turisme cada vegada posa més en valor." També ha aprofitat per acceptar les reivindicacions i ha promès el compromís de l'Ajuntament per millorar la situació de la fira. A més, el conseller de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local de Mallorca, Jaume Alzamora, ha destacat la importància de poder tornar a celebrar esdeveniments com aquests "després d'un any nefast per la pandèmia."

stats