Economia 09/10/2019

Les empreses de Thomas Cook a Alemanya amplien el tancament fins a final d'any

El grup va anunciar fa dues setmanes que reiniciaria les operacions després del 31 d'octubre, però encara cerca capital per poder reprendre-les

Ara Balears
1 min
Agència de viatges del grup Neckermann

PalmaLa filial alemanya de Thomas Cook, també declarada insolvent al setembre, ha cancel·lat tots els seus viatges fins a final d'any, encara que estiguin pagats parcialment o totalment. Deutsche Thomas Cook va dir que volia tornar a funcionar a partir de l'1 de desembre i oferir viatges a partir de començament de l'any que ve.

Fins ara, la interrupció a Alemanya dels viatges de Thomas Cook, que també afecta les filials Neckermann Reisen, Öger Tours, Bucher Reisen o Air Marin, tenia efectes tan sols fins a final d'octubre, però l'empresa ha comunicat que s'allarga el tancament per poder cercar capital per continuar la seva activitat.

La matriu britànica Thomas Cook va entrar en suspensió de pagaments el passat 23 de setembre en no obtenir els fons addicionals de 200 milions de lliures (227 milions d'euros) que li exigien els bancs –com l'RBS i el Lloyds– per afrontar els mesos d'hivern, la qual cosa va deixar un forat de més de 3.000 milions de lliures (3.370 milions d'euros).

stats