Economia 07/04/2020

Damm Distribució Integral posa en marxa un servei de repartiment a domicili a Mallorca

L'empresa habilita un canal de venda telefònic perquè els clients puguin fer comandes des de casa durant l'estat d'alarma

Ara Balears
1 min
Fotograma d'un anunci d'Estrella Damm.

PalmaDamm Distribució Integral, a través de l'empresa Comabe, posa en marxa un canal de venda telefònic perquè els clients puguin fer comandes a domicili durant l'estat d'alarma a Mallorca. També repartirà a les llars un catàleg de les begudes que ven a l'illa com ara Laccao, Agama, les cerveses Estrella Damm i Rosa Blanca i l'emblemàtica aigua Font Major.

La companyia ja ha habilitat el telèfon 971 77 40 81 i l'adreça electrònica comercial@comabemallorca.com perquè els interessats puguin comprar els productes des de casa, que s'enviaran gratuïtament si la comanda és superior a 40 euros. Durant els pròxims dies l'empresa preveu fer extensible aquest servei a altres regions i ciutats de la Península.

Damm Distribució Integral pretén donar continuïtat a la seva activitat de repartiment i comercialització de productes que té i que habitualment s'ofereixen a hotels, bars i restaurants, però que ara estan tancats per l'estat d'alerta. La iniciativa també pretén facilitar el consum de les llars i que la gent surti menys de casa durant el confinament per anar a supermercats i altres tendes d'alimentació.

stats