Economia 19/10/2021

El Consell promociona Mallorca com a destinació esportiva a l'Sky Garden de Londres

Serà dins la fira internacional de turisme, la World Travel Market, de dia primer a dia 3 de novembre

ARA Balears
1 min
La presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera i el conseller de Turisme i Esports, Andreu Serra.

PalmaEl Consell de Mallorca té previst organitzar un esdeveniment a l'Sky Garden de la City de Londres per promocionar l'illa. En aquest cas, es vol enfocar en Mallorca com una destinació preferent per a la pràctica de l'esport i la celebració de grans esdeveniments.

La presidenta del Consell, Catalina Cladera, conjuntament amb el conseller de Turisme i Esports, Andreu Serra, han presentat aquesta estratègia al poliesportiu de Sant Ferran, a Palma, amb la intenció de participar en la pròxima edició de la fira internacional de turisme, la World Travel Market, que es farà entre dia 1 i dia 3 de novembre a la capital britànica.

Segons ha informat l'executiu insular, Mallorca es presenta a Londres per recuperar el mercat emissor que tradicionalment havia estat el segon amb més arribades. De fet, enguany han arribat un 10,7% dels turistes que normalment arribaven a l'illa. "L'objectiu és recuperar les dades del 2019, quan vàrem rebre 2,39 milions de visites des de la Gran Bretanya", han assegurat.

"Tornam a la World Travel Market amb l'objectiu de recuperar el mercat britànic mitjançant la promoció del turisme sostenible i de qualitat", ha explicat la presidenta Cladera. A més, també ha explicat que Mallorca té totes les condicions necessàries per ser una destinació puntera i aconseguir l'objectiu d'allargar la temporada tant com es pugui.

De fet, el Consell publicitarà més de deu esdeveniments esportius que s'han de fer fins a final d'any a Mallorca i un total de 15 que es duran a terme l'any que ve. Aquests actes esportius són de tennis, ciclisme i curses de muntanya, entre d'altres.

stats