Calviño refusa fotografiar-se amb els empresaris madrilenys perquè era l'única dona

La vicepresidenta primera ja va advertir al mes de febrer que no posaria més davant de càmeres mentre no hi hagués més presència femenina

ARA
1 min
La ministra d’Economia, Nadia Calviño, durant la seva intervenció al acte

BarcelonaLa vicepresidenta primera i ministra d'Assumptes Econòmics i Transformació Digital, Nadia Calviño, ha rebutjat aquest dimarts fer-se una fotografia amb els organitzadors de l'esdeveniment Madrid Leaders Forum perquè era l'única dona. Calviño ja havia avisat al mes de febrer que no tornaria a posar-se davant les càmeres ni a "participar en cap debat" en el qual no hi hagués més representació femenina.

La vicepresidenta del govern espanyol, Nadia Calviño, rebutjant fotografiar-se amb els organitzadors del Madrid Leaders Forum.

La vicepresidenta primera ha complert així la seva paraula i a l'entrada de l'esdeveniment organitzat per la Confederació Empresarial de Madrid CEIM-CEOE, ha declarat que "ho sentia" i que "n'haurien d'haver parlat". Tot i així, a l'acabar la seva participació a la trobada i ja amb la presència de la secretària general del CEIM, Sara Molero, la ministra ha accedit a fer-se la fotografia oficial de l'acte.

El president del CEIM, Miguel Garrido, ha assegurat que "no s'esperava" la reacció de Calviño, tot i que ha dit que no l'ha trobat "rellevant". Garrido ha expressat que "respecta" la seva posició, ja que "cadascú fa el que vol", i ha conclòs que no s'ha pres "malament" la negativa de la ministra.

stats