Economia 30/12/2020

CAEB demana responsabilitat ciutadana davant el virus per assegurar la supervivència de les empreses

Per la presidenta de la patronal, el comportament individual i col·lectiu aquest Nadal és clau per poder mantenir milers de llocs de feina

Ara Balears
1 min
La presidenta de la Confederació d’Associacions d’Empreses de Balears, Carmen Planas.

PalmaLa presidenta de la Confederació d'Associacions Empresarials de les Balears (CAEB), Carmen Planas, ha demanat en un comunicat que els ciutadans tinguin un comportament responsable per evitar contagiar-se, ja que, assegura, "ens estam jugant moltes vides però també la supervivència de milers d'empreses i desenes de milers de llocs de feina".

Per Planas, les conductes individuals i col·lectives durant aquestes festes de Nadal decidiran el futur empresarial a les Balears. "La greu situació sanitària ens obliga a una autoexigència generalitzada de responsabilitat ciutadania", ha explicat.

"No podem actuar amb lleugeresa, ni posar en risc la salut de les persones", ha apuntat la presidenta de CAEB, que destaca que cal actuar respectant les mesures sanitàries necessàries per evitar una situació "més complicada". L'empresària ha destacat que és necessari conscienciar-se del fet que està "a les nostres mans" assegurar que el 2021 sigui "el millor any possible".

stats