Evolution Film Festival
Cultura 25/10/2023

'Vens a cercar-me?' i 'Jo, punk', entre els guardons de l'Evolution Mallorca International Film Festival

La dotzena edició ha inclòs la participació de 41 projectes fets a les Balears

2 min
Els Premis Evolution Film Festival 2023

PalmaEl Palau de Congressos de Palma ha acollit aquest dimarts la gala de premis de la 12a edició del festival de cine Evolution Mallorca International Film Festival (EMIFF). Enguany, en el festival hi han participat 25 països i més de 140 títols. D'aquests, 41 projectes són de les Balears i la resta, de fora. Del total de participants, els guanyadors d'aquesta edició han estat:

Susanne Bier amb l'Evolution Icon Award. El premi pel Millor Curtmetratge Estudiants fet a les Balears ha estat per a Pau Amer amb Chronicles of a Sodium Chloride Grinder. El Millor Curtmetratge Estudiants Internacional ha estat per a Working Holiday, d'Iyanah Firdaus.

El Millor Vídeo Musical ha estat per Labrinth, Kill For Your Love, d'Ernest Desumbila. El Millor Curtmetratge Experimental ha estat per a The Alchemist de Robert Gwisdek. Pencho Kunchev ha guanyat el premi al Millor Curtmetratge d'Animació amb Roses in the Night. El Millor Guió de Curtmetratge ha estat per a Eixam, d'Eugenia Sampedro. La Menció Especial ha estat per a The Shell Jacket, de Paul Kaiser i Logan Sparks.

El Millor Guió de Llargmetratge ha estat per a Beneath High Desert, d'Amanda Drexton i Michael A. Drexton.

El Millor Curtmetratge fet a les Balears ha estat per a Rubén Capilla, amb Véns a cercar-me?. La Millor Fotografia ha estat per a Ben, de Pasqual Marí. El Millor Curtmetratge Internacional amb Menció Especial ha estat per a Beneath a Mother's Feet, d'Elias Suhail. El Millor Curtmetratge, per a Aban, d'Abbas Taheri. La Millor Fotografia, per a Reflections, de Jordi Planell. El Millor Curtmetratge Espanyol, per a Paris 70, de Dani Feixas Roca.

El Millor Llargmetratge Documental fet a les Balears ha estat per a Dani Cuesta, amb Jo, punk. El Millor Curtmetratge Documental fet a les Balears ha estat per a Diari D'un Operador Cinematogràfic, de Dani Seguí. Els premis honorífics han completat el palmarès amb el Premi Evolution Vision per a Isabel Coixet, el Premi Evolution Icon per a Daniel Brühl i el Premi Cinematography Icon per a Erik Messerschmidt. Podeu consultar tots els guardonats al web del festival.

stats