Cultura 10/09/2020

El teatre Principal inaugura una temporada marcada per les restriccions i l''streaming'

Joan Dausà i 'Ricard III' de Shakespeare seran els protagonistes d'aquest cap de setmana

Ara Balears
1 min
Escena de Ricardo III de Shakespeare

PalmaLa temporada del cultural del Teatre Principal obrirà amb els concerts de Joan Dausà i Ricard III de Shakespeare i amb les restriccions sanitàries com a grans protagonistes. Aquest dijous comença la temporada habitual amb la lectura dramatitzada de La brigada invisible, un text de Laura Marte i Rafel Gallego que ha dirigit Sergi Belbel. Divendres, 11 de setembre, serà el torn del cantant català Joan Dausà. Dissabte, i com a punt final d'un cap de setmana d'inici marcat pel coronavirus, el clàssic de William Shakespeare Ricard III pujarà a l'escenari de la sala Gran.

Aquesta nova temporada ha tingut una gran rebuda per part del públic, i ja s'han esgotat totes les entrades presencials per als dos actes. Davant les restriccions sanitàries i la gran demanda dels espectadors, el teatre Principal oferirà per internet en temps real mitjançant la plataforma de pagament a www.teatreprincipal.com el concert de Joan Dausà a les 22 hores d'aquest divendres.

Un cop inaugurada la temporada, el cap de setmana que ve serà el torn de Reines de Shakespeare, una coproducció del teatre Principal de Palma, el teatre Principal de Maó i la companyia La Clota.

stats