Música
Cultura 21/09/2022

Sis bandes competiran al concurs Pop Rock 22 a les Voltes

Bilo, Black Sea Deluge, Foraster, Yuripuskas, Jane Yo i Marc Mas Carbonell seran les formacions que participaran en aquesta edició

ARA Balears
1 min
Sofía guanya el concurs Pop Rock de Palma

PalmaUn total de sis grups de música participaran en la final del certamen PopRock 22 organitzat aquest dissabte al Centre Cultural Ses Voltes per la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Palma.

Els conjunts que tindran l'oportunitat de defensar les seves propostes musicals en directe són: Bilo, Black Sea Deluge, Foraster, Yuripuskas, Jane Yo i Marc Mas Carbonell, segons ha recollit Europa Press.

Després del concert, s'anunciarà la banda guanyadora, a més del segon i tercer premi. Al mateix temps, es comunicaran els 14 grups beneficiaris dels premis especials o accèssits, concedits per empreses del sector i als quals poden optar qualsevol dels 16 semifinalistes d'aquesta edició.

A l'actuació final d'aquest any, s'ha convidat el grup guanyador de la primera edició del PopRock celebrada fa 25 anys per retre-li homenatge, la formació The Cicely Satellites.

D'altra banda, dins del festival, dissabte 24 de setembre a les 12 h s'oferirà una conferència titulada Converses sobre la promoció musical al teatre Xesc Forteza. En aquest espai s'hi citaran experts de l'escena musical que reflexionaran sobre els passos que han de seguir les formacions novelles per donar a conèixer els seus treballs dins la indústria musical.

Entre els conferenciants trobaran el presentador del programa matinal de Ràdio 3 Hoy empieza todo, Ángel Carmona, el compositor José Domingo i l'assessor artístic David Riu.

stats