Cultura 07/09/2021

Sílvia Pérez Cruz presentarà 'Farsa (género imposible)' a Maó

L'actuació, que serà el proper diumenge 12 de setembre, serà la clausura de l'Splendid Festival del teatre Principal

ARA Balears
1 min
Sílvia Pérez Cruz: “No soc esclava de res”

PalmaL'artista de Palafrugell Sílvia Pérez Cruz posarà el punt final a la tercera edició de l’Splendid Festival el proper diumenge, 12 de setembre, al teatre Principal de Maó. Ho farà amb la presentació del seu darrer disc, Farsa (género imposible), un compendi de composicions fetes per acompanyar i completar altres disciplines artístiques, com ara el cinema, el teatre, la pintura, la dansa, la poesia i la fotografia.

Farsa és un projecte interdisciplinari format per tretze cançons, sorgides del diàleg mantingut amb altres arts i altres artistes. En són una mostra la cançó Tres locuras, creada per a La noche de 12 años (Álvaro Brechner, 2018), pel·lícula on interpreta també una versió de Sound of silence de Simon & Garfunkel; Intemperie, tema principal de la pel·lícula del mateix nom de Benito Zambrano; Mañana, del documental Ana María Moix, passió per la paraula; la música composta per a l’espectacle Grito pelao de la ballarina Rocío Molina i les composicions per a l’obra de teatre Cyrano.

Amb la intenció de donar encara més unitat a aquest projecte, l’artista va cercar també connexions amb la fotografia a partir de la realització d’una sèrie de retrats d’ella mateixa, amb diferents tractaments, inspirats en cadascuna de les composicions.

stats