Cultura 28/05/2015

Savejazz presenta el seu disc 'Clown in the Moon'

Aquest diumenge a les 20 hores oferirà un concert al teatre Sans

Ara Balears
1 min

PalmaSavejazz és un conjunt de jazz instrumental format per quatre músics de diverses procedències que comparteixen un sol objectiu: tocar la seva música. Sense renunciar a la interpretació de temes creats pels mestres d’aquest gènere, que tant han ensenyat i emocionat, l’objectiu principal esdevé, de manera natural pels seus components, defensar un repertori basat únicament en temes de collita pròpia.

El quartet, format per Josep Sastre (saxo alt), Jorge Neila Martín (guitarra¨), Wojtek Sobolewski (contrabaix) i Hugo Vacas Gomez (bateria), oferirà un concert aquest diumenge a les 20 hores al teatre Sans (Can Sanç, 5. Palma), en el qual presentaran el seu primer treball discogràfic, 'Clown in the Moon', compost per set temes i enregistrat al març d'enguany als estudis Alquimia Records, amb Jordi Tugores com a tècnic de so. El preu de l'entrada més el disc és de 10 euros.

Ja ha presentat el seu repertori a llocs com L’Antiquari, Vamp Cafè, La Jarana, Sa Possessió, al Festival de Jazz de Cala d’Or i a Can Danús.

stats