Cultura 12/11/2021

L’OCB dedica el calendari del seu 60è aniversari a Joan Miró i Pere A. Serra

ARA Balears
1 min
Portada Miró.

PalmaL’Obra Cultural Balear ha presentat aquest divendres el calendari del 2022, any que l’entitat celebra el 60è aniversari i que dedica a les personalitats Joan Miró i Pere A. Serra. Segons han informat en un comunicat, l’acte ha tingut lloc a Can Alcover i hi han assistit el president de l’Obra Cultural Balear, Josep de Luis, l’artista i representant de Successió Miró, Joan Punyet, la presidenta del Grup Serra, Carme Serra, i el director de la Fundació Miró, Francisco Copado.

El president de l’entitat ha mostrat "etern" agraïment tant a la família Miró com al Grup Serra per la seva implicació en el projecte amb forma de calendari. A més, ha recordat la bona relació de Joan Miró i Pere A. Serra amb l’Obra Cultural Balear. De fet, ha recordat que Miró ajudà l’entitat quan travessava un dels pitjors moments, l’any 1977, amb un cartell en què apareix el lema ‘Cada poble llaura el seu futur’.

Per la seva banda, el senyor Punyet i la senyora Serra han fet valdre la magnífica relació entre Joan Miró i Pere A. Serra, gran admirador seu i de la seva obra. A més, han ressaltat que tant un com l’altre sempre varen mostrar el seu compromís amb la cultura i la llengua de Mallorca.

Finalment, el president de la Fundació Miró ha apuntat l’interès històric i pictogràfic que representa el calendari, basat en el llibre de Pere A. Serra Miró i Mallorca. De fet, la Fundació serà un punt de venda dels calendaris. Per part seva, l’OCB els regalarà als socis de l’entitat, que celebra seixanta anys el pròxim 2022.

stats