Cultura 28/06/2022

Les Nits de Música al Carrer de Maó arrenquen amb més de 60 propostes

Entre els estils que sonaran pels destaquen el pop, el blues, el soul, la música menorquina i el jazz

Iván Martín
1 min
Artistes que participen a la iniciativa.

MAÓAmb més de 60 propostes musicals, aquest dimarts comença a Maó la dotzena edició del programa Nits de Música al Carrer, que té com a objectiu dinamitzar l'activitat econòmica tots els dimarts d'estiu a la ciutat mitjançant actuacions de diferents estils musicals. Les principals ubicacions on es duran a terme les actuacions són el carrer de les Moreres i les places del Bastió, Reial, de Colom, de la Constitució, d'Espanya i del Príncep.

La regidora de Comerç i Turisme de Maó, Carme Seguí, ha destacat la importància de la iniciativa: "Atrau molta gent al centre de la ciutat i la varietat musical fa que cada persona trobi el seu espai". I afegeix: "Es crea un ambient molt familiar, de tranquil·litat i que convida a asseure's a una terrassa i consumir en algun establiment del sector de la restauració, cosa que beneficia particularment aquest col·lectiu".

Entre els estils que sonaran pels carrers de Maó destaquen el pop, el blues, el soul, la música menorquina i el jazz. El promotor del festival, Tato Rabasa, ha emfatitzat la planificació que ha permès disposar d'un cartell d'artistes locals variat: "La idea és que arribin les màximes propostes possibles i a partir d'aquí les analitzam, fent un estudi per places perquè cada ubicació encaixa en un estil i un caràcter diferent. Després es van distribuint i s'elaboren pressupostos i així els bars saben el cost".

El programa tindrà una durada de deu setmanes i l'horari serà de 21 a 23.30 hores.

stats