Música
Cultura 05/01/2023

Neix a Eivissa el nou segell musical Illa Delirics

El productor Toni Pla vol expandir aquesta marca a totes les Balears

1 min
El productor Toni Pla

PalmaEl segell català Delirics ha llançat la nova marca Illa Delirics, que neix a Eivissa. El productor Toni Pla, un dels principals artífexs del projecte, assegura que la volen expandir a totes les Balears. “Volem fer un circuit musical professional”, assegura, i afegeix que la intenció és arribar a dur la iniciativa fins i tot a la Península. Pla afirma que la marca neix de la voluntat de crear una xarxa musical a Eivissa i de la confiança en el talent que existeix a les Balears, així com la singularitat musical que caracteritza els illencs. 

El nou segell pretén apostar per artistes i grups emergents amb l’objectiu de fer créixer totes aquelles produccions que, tot i ser noves i arriscades, són grans en qualitat artística, informen els responsables. A més, assenyalen que el projecte permetrà que els artistes tinguin l'oportunitat d'editar, distribuir i promocionar les seves obres, i dur-los a un nivell on mostrar la seva música d’una manera més seriosa. 

“Sembla que hi ha més moviment musical a la Península que a les Illes, que encara estan un poc a l’ombra del que podrien ser. Pel que fa a qualitat i varietat musical, realment no ens en falta”, declara Pla. L'artista Karlus, amb la cançó He llorado, serà la primera referència d’Illa Delirics. Es tracta del primer avançament del seu nou EP, MTR

stats