Cultura 28/05/2018

'Monzó. Com triomfar a la vida', amb l'ARA

El llibre recull els materials de l'exposició que li va dedicar l'Arts Santa Mònica

Ara
1 min
Quim Monzó a la seu d’Òmnium Cultural

Barcelona"'Monzó. Com triomfar a la vida' no és un àlbum, ni un catàleg, ni un llibre il·lustrat: ha estat concebut com un experiment de crítica literària. Aspira a desplegar els diferents aspectes de l'obra de Quim Monzó des de diverses perspectives", explica Julià Guillamon, editor del llibre i comissari de l'exposició sobre Monzó que es va poder veure a l'Arts Santa Mònica.

El llibre, que aplega els materials de l'exposició, es podrà aconseguir amb l'ARA el dissabte 2 i el diumenge 3 de juny per 25 euros.

'Monzó. Com triomfar a la vida' inclou textos de Sergi Pàmies, Ferran Torrent, Jaume Vallcorba, Biel Mesquida, Perico Pastor, Àngel Casas, Mary Ann Newman, Gonzalo Herralde, Mònica Terribas, Jordi Puntí i Empar Moliner, entre d'altres. També recull fotografies inèdites, il·lustracions i cartes personals del flamant Premi d'Honor de les Lletres Catalanes 2018.

Com pots aconseguir la promoció al quiosc?

Per adquirir la promoció hauràs de presentar al quiosc el cupó* situat a la part inferior de la contraportada del diari, disponible només els dies de venda.

(*) Si ets subscriptor digital et podràs descarregar el cupó a l’Espai del Subscriptor.

stats