Música
Cultura 26/04/2023

La Ludwig Band publicaran el disc nou amb el segell dels Manel

L'àlbum, coeditat per Ceràmiques Guzmán i The Indian Runners, apareixerà a la tardor

1 min
La Ludwig Band.

BarcelonaGràcies per venir és el títol del disc nou de La Ludwig Band, i el publicaran a la tardor Ceràmiques Guzmán, la discogràfica del grup Manel, i The Indian Runners, el segell amb què treballa habitualment la banda. Té tot el sentit aquesta aliança entre dos dels grups catalans que millor tracten les lletres de les cançons. Fins ara Ceràmiques Guzmán només havia publicat dels Manel.

La Ludwig Band van tancar l'any 2022 amb un memorable concert a la Sala Apolo, punt final de la gira del disc La mateixa sort (The Indian Runners, 2021), durant la qual van fer una colla d'actuacions igualment memorables, com la que van oferir al Mercat de Música Viva de Vic. També l'any passat van fer una aparició gloriosa en el concert d'homenatge a Sisa, al Teatre Grec de Barcelona.

Hereus de Pau Riba, Sisa i Bob Dylan, La Ludwig Band només faran tres concerts abans de la publicació de Gràcies per venir, tots tres al juliol: el dia 1 al Festival (a)phònica de Banyoles, el 18 al Festival Grec de Barcelona i el 22 al Tingladu de Vilanova i la Geltrú.

stats