Arts escèniques
Cultura 01/10/2013

La Kompanyia s'estrena amb una obra situada en una 'Apple store'

'La revolució no serà tuitejada' és el primer projecte de la companyia estable del Teatre Lliure. Ha estat dirigida per Jordi Casanovas, Guillem Clua i Pau Miró

Jordi Nopca
1 min

Barcelona"Avui és un dia important, maco i emocionant, per al Lliure", deia aquest dimarts Lluís Pasqual. "Comencen les activitats de La Kompanyia, un dels projectes que portava a la butxaca quan vaig començar a dirigir el teatre, però que s'havia anat ajornant per aquest desastre que vivim i que no sabem quan acabarà".

"La revolució no serà tuitejada", dirigida per Jordi Casanovas, Guillem Clua i Pau Miró, serà estrenada al Lliure de Gràcia el dia 3 d'octubre, i es podrà veure fins al dia 27 del mateix mes. L'obra passa en un espai representatiu del present, una botiga d'Apple. "Vam reflexionar sobre l'impacte de l'electrònica de consum, la tecnologia i les xarxes socials, i de seguida ens vam posar d'acord en el lloc on havia de transcórrer el projecte", deia Casanovas, per a qui ha estat un repte escriure una peça a sis mans, acompanyat de Clua i Miró. Els sis actors de La Kompanyia –Laura Aubert, Javier Beltrán, Paula Blanco, Pol López, Mima Riera i David Verdaguer– s'han mostrat entusiasmats amb la possibilitat de dedicar tota la temporada a les quatre obres que el grup estable del Lliure prepara.

Després de 'La revolució no serà tuitejada' arribarà una versió per al públic infantil de 'Moby Dick', el clàssic del teatre espanyol 'El caballero de Olmedo' i una obra a partir de l''Enric IV' i l''Enric V' de William Shakespeare.

stats