Cultura 26/06/2018

Jordi Casanovas impulsa una productora teatral centrada en la dramatúrgia catalana

Entre els autors de la temporada que ve hi ha Marc Angelet, Màrius Serra i Cristina Clemente

L.s.
1 min
Els autors de la temporada que ve de Hause & Richman

BarcelonaEl dramaturg Jordi Casanovas i el productor Carles Manrique són els directors de "la productora teatral de talent local amb projecció internacional" Hause & Richman (H&R), que aquest dimarts ha anunciat les quatre obres que tindrà la temporada que ve en cartell. Una ja es coneixia, la gira de 'Mala broma', del mateix Casanovas.

Les altres tres obres són de dramaturgs catalans, un fet que serà la marca de la casa. Marc Angelet i Alejo Levis són els autors de la comèdia de gènere 'Immortal', en la qual Bruno Oro es desdoblarà en diversos personatges, que s'estrenarà el 7 de setembre al Club Capitol. Cristina Clemente i Marc Angelet són els autors de 'Lapònia', un text que tracta sobre l'educació dels fills i que parteix d'una mentida que ve justament de Lapònia. Ja té repartiment: Roger Coma, Manel Sans, Meritxell Calvo i Rosa Boladeras. I Màrius Serra és autor de 'Qui ets?', basada en el llibre que el 2008 va dedicar al seu fill amb paràlisi cerebral, el Llullu, mort el 2009. David Vert, Judit Farrés i Roger Julià protagonitzen un text dirigit per Joan Arqué.

Hause & Richman es va fundar el 2017 i ja ha signat produccions teatrals de 'L’Electe' (2017) de Ramon Madaula, 'El Test' (2016) de Jordi Vallejo i 'Idiota' (2015) de Jordi Casanovas. També han obert la possibilitat d'enviar textos teatrals perquè els muntin i estrenin sota el paraigües de H&R.

stats