ARA Llegim
Cultura 29/06/2014

'K.L. Reich', de Joaquim Amat-Piniella, acaba de ser publicada en anglès

Altres traduccions previstes d'autors de Club Editor són la d''Incerta glòria', de Joan Sales, que sortirà properament en anglès, alemany i romanès, i 'El mar', de Blai Bonet, que acaba d'aparèixer en eslovè

Ara
1 min

BarcelonaAcaba de sortir la traducció anglesa de 'K.L. Reich' de Joaquim Amat-Piniella, publicada per la Wilfrid Laurier University Press de Canadà. La responsable de l'edició és Marta Marín-Dòmine, que dirigeix el Center of Memory and Testimony Studies i que va signar el pròleg a l'última edició de Club Editor.

Aquest octubre sortirà la traducció anglesa d''Incerta glòria', feta per Peter Bush i publicada per McLehose Press. Estan en curs la traducció alemanya, que publicarà Hanser Verlag al 2015 i la romanesa, a Meronia, també durant l'any que ve.

Finalment, acaba de ser publicada la traducció eslovena d''El mar', una de les novel·les més importants del mallorquí Blai Bonet, feta per Simona Skrabec i publicada pel Center for Slovenian Literature. Tots tres autors formen part de Club Editor, fundada al 1959 i que actualment està dirigida per Maria Bohigas.

stats