Greixonera de carn amb mongetes de careta

La recepta de Miquel Calent

M.c.
05/03/2016

CuinerEmpram porc salat de matances, si no en tenim dos. Abans cobrim el porc de sal gruixada i el deixam a la gelera 24 h. Després netejam la carn i la deixam en remull per llevar-li l’excés de sal. Canviam l’aigua tantes vegades com sigui necessari. En una olla, posam el porc dessalat, la gallina, el bou, la pastanaga i les mongetes de careta i ho cobrim d’aigua freda. Ho feim bullir a foc suau fins que carn i llegums siguin ben tous. Desossam les carns, en retiram l’excés de greix i les capolam amb la màquina o les tallam molt fines. Picam ben menut el julivert, el moraduix, l’all, la pastanaga bullida i el grell. Ho barrejam tot i hi afegim ous batuts. Ho coem al forn a 150 graus uns 40 minuts, en una palangana siliconada o untada de greix. Muntam el plat amb una mica de puré de les caretes, daus de greixonera tèbia i una amanida d’herbes i germinats. Bon profit!

INGREDIENTS

Dos ossos d’espinada de porc

Cargando
No hay anuncios

Una galta de porc

Una grufa de porc

Cargando
No hay anuncios

Una cuixa de gallina

Un bocí de falda de bou

Cargando
No hay anuncios

Mongetes de careta

Pastanaga

Cargando
No hay anuncios

Grells

All

Cargando
No hay anuncios

Julivert

Moraduix

Ous

Sal, pebre bo oli d’oliva