GALTES DE PORC AMB FESOLS FAVA INGREDIENTS

El dia abans adobam les galtes amb sal, pebre i les cobrim d’una barreja d’oli d’oliva i saïm i les deixam un mínim de vuit hores a la gelera; aquest temps serà el mateix que donarem de remullat al llegum. Posam les galtes amb tot l’oli i el saïm al forn i les deixam confitar unes quatre hores a 100ºC. En esser cuites les desossam i els donam forma amb l’ajuda d’un motlle o de paper film.Per als llegums farem un cuinat partint de cru en tots els ingredients; l’opció ràpida pot ser fer-ho dins l’olla a pressió. Quan sigui ben cuit ho colam, ho pasam pel passapurés, ho rectificam de saó i ho refinam amb un bon raig d’oli d’oliva verge. Ha de quedar fluid, lluent i mengívol. Aquest plat no és més que una versió posada al dia del cuinat amb ossos del cap, que es feia la setmana següent de la matança. Bon profit!

Sis galtes de porc

200 grams de fesols fava

Cargando
No hay anuncios

Una ceba

Una pastanaga

Cargando
No hay anuncios

Mig manat de bledes

Mig borratxó

Cargando
No hay anuncios

Llorer i una cabeça d’alls

Oli d’oliva

Cargando
No hay anuncios

Saïm

Brou de carn

Cargando
No hay anuncios

Sal, pebre bo